Revisor trainee

Home Ledige stillinger Revisor trainee

Revisor trainee

Det går stærk hos PKF Munkebo Eriksen Funch, hvorfor vi snarest muligt - og igen pr. 1. september 2024 - vil styrke virksomheden med nye medarbejdere, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Den ideelle kandidat har bestået HHX med et rigtig godt resultat og med følgende fag på minimum B-niveau: Virksomhedsøkonomi, dansk, engelsk og matematik.

Hos os får du hele den faglige og praktiske ballast, som skal til for at ende som statsautoriseret revisor: Sideløbende med din ansættelse som revisor følger du HD-studiet. Næste skridt på vejen – hvis du har lyst og ambitionerne – er cand.merc.aud-studiet og til sidst SR-akademiet.

For at matche vores team, skal vi bruge medarbejdere, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere en ordentlig kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder, men også internt i huset.

 

 

  • Du er en arbejdsbi, og vant til at have travlt og være effektiv. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines, at være fleksibel, dedikeret og samtidig være resultatorienteret.
  • Du har det fint med at arbejde i yngre, ambitiøse teams, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur.
  • Du forstår selv at disponere din tid og lægger vægt på struktur, orden og systematik.

Med hensyn til din videre udvikling kan vi tilbyde et særdeles alsidigt og grundigt uddannelsesforløb, hvor du har gode muligheder for at præge dit eget jobindhold med varierede arbejdsopgaver og udfordringer på din karrierevej. Der er korte og effektive kommandolinjer, og såfremt du har ambitioner om at blive statsautoriseret revisor og partner i virksomheden, er muligheden naturligvis til stede.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling i et internationalt, uformelt miljø med ca. 25 engagerede kolleger, attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kundeportefølje og mulighed for at gøre karriere.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe alle de spændende tilbud, som vi har til dig inden for bl.a. rådgivning, ledelse, strategi, regnskab, revision, analyser, skat, internationalt samarbejde og meget mere

Hvis du har masser af energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er dette et job for dig.

Send din ansøgning, vedlagt CV og eksamenspapirer fra henholdsvis folkeskolen, HHX eller tilsvarende til trainee@pkf.dk.

Vi holder løbende samtaler.

 

Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.