PKF Munkebo Eriksen Funch
Om os

Home Om Os

Om os

PKF Munkebo Eriksen Funch, Statsautoriseret Revisionsaktieselskab, er et stærkt og naturligt valg som revisor for danske erhvervsvirksomheder. 

Vi har stor erfaring i alle de traditionelle revisorydelser og en engageret medarbejderstab, der er trænet i at fokusere på kundernes behov. 

Vi rådgiver derfor med stor erfaring om alle forhold inden for revisors store vidensfelt. 

Vi tilbyder et konstruktivt samarbejde på et højt fagligt niveau. Vi har hele tiden fokus på at kunne tilføre vores kunder værdi gennem løbende sparring. Gode råd og idéer har ofte stor værdi. Enten i form af øget indtjening eller sparede omkostninger. 

Vi bestræber os på i en uformel og behagelig samarbejdsform at kunne servicere vores kunder på højeste niveau. 

PKF Munkebo Eriksen Funch blev stiftet i 1993 og beskæftiger i dag omkring 25 medarbejdere, heraf 3 statsautoriserede revisorer. Revisormedarbejderne har en erfaring i revisorbranchen på mellem 1 og over 50 år og repræsenterer uddannelsesniveauer fra HHX, via HA og HD til cand.merc.aud. En stor del af medarbejderne er under fortsat uddannelse mod beskikkelse som statsautoriseret revisor.

Vi er medlemmer af Revisorgruppen Danmark, landets største og stærkeste sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer.

Vi er medejere af ReviTax A/S, der er et specialfirma i skatteret og skatterådgivning. ReviTax A/S har ansat ca. 15 medarbejdere med speciale i national og international skatteret.

Vi er geografisk placeret meget centralt med vores kontor i Glostrup, tæt på motorveje i alle retninger samt indfaldsveje til Københavns Centrum. Vi betragter os naturligt som lokalt tilknyttet Vestegnen, men vi har i øvrigt kunder spredt over store dele af København, Nordsjælland, øvrige Sjælland samt i mindre omfang på Fyn og i Jylland.