PKF Munkebo Vindelev
Revisor / trainee

Home Careers Revisor / trainee

Other Opportunities

Have a question?

Revisor / trainee

About the position

Det går stærk hos PKF Munkebo Vindelev, hvorfor vi - pr. 1. september 2016 - vil styrke virksomheden med nye medarbejdere, som har evnerne og viljen til at skille sig ud i branchen.

Den ideelle kandidat har bestået eller består HHX med et rigtig godt resultat og helst med flest mulige af følgende fag på A-niveau: Virksomhedsøkonomi, dansk, engelsk og matematik.

Alternativt har du allerede 1-2 års erfaring hos en autoriseret revisor, og er i fuld gang med HD-studiet.

Hos PKF Munkebo Vindelev får du hele den faglige og praktiske ballast, som skal til for at ende som statsautoriseret revisor: Sideløbende med din ansættelse som revisor følger du først HD-studiet. Når det er vel overstået kalder cand.merc.aud-studiet og til sidst SR-akademiet.

For at passe ind i vores team, skal vi bruge medarbejdere, der prioriterer kunderne højt og sætter en ære i at levere en ordentlig kvalitet. Service er nøgleordet - både når det gælder vores kunder, men også internt i huset.

Du er en arbejdsbi, og vant til at have travlt og være effektiv. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines, være fleksibel, dedikeret og samtidig være resultatorienteret.

Du har det fint med at arbejde i yngre, ambitiøse teams, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur. Selvfølgelig forstår du også selv at disponere din tid og lave et selv­stændigt stykke arbejde. Orden og præcision er også nøgleord, som passer fint på dig.

Med hensyn til din videre udvikling kan vi tilbyde et særdeles alsidigt og grundigt uddannelsesforløb, hvor du har gode muligheder for at præge dit eget jobindhold med varierede arbejdsopgaver og udfordringer på din karrierevej. Der er korte og effektive kommandolinjer, og såfremt du har ambitioner om at blive statsautoriseret revisor og partner i virksomheden, er muligheden naturligvis tilstede.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling med attraktiv løn, gode personaleforhold, spændende kundeportefølje og mulighed for at gøre karriere.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi nærmere kan uddybe alle de spænd­ende tilbud, som vi har til dig inden for bl.a. rådgivning, ledelse, strategi, regn­­­skab, revision, analyser, skat, inter­na­tio­nalt sam­­arbejde og meget mere.

Hvis du har masser af energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er dette et job for dig. Hvis du vil vide mere, er du meget velkommen til at ringe til enten statsautoriseret revisor Kasper Vindelev eller statsautoriseret revisor Peter Krogsrud Eriksen på telefon 43 96 06 56.´

Send din ansøgning til chefsekretær Karin Hviid Munkebo Christiansen, gerne pr. mail, bilagt CV, foto samt kopi af dine eksamenspapirer fra folkeskolen, HHX eller tilsvarende.

PKF Munkebo Vindelev
Att.: Karin Hviid Munkebo Christiansen (k.munkebo@pkf.dk)
Hovedvejen 56
2600 Glostrup
Tlf. 43 96 06 56


Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt.