PKF Munkebo Vindelev

PKF Munkebo Vindelev
Ledige stillinger

Home Ledige stillinger Bogholdere

Bogholdere til erhvervsserviceafdeling

PKF Munkebo Vindelev har travlt – på den rigtig gode måde!

Derfor søger vi 1-2 bogholdere, som har lyst til at blive en del af en dynamisk virksomhed i vækst. Du vil blive tilknyttet vores erhvervsserviceafdeling, som p.t. består af 5 medarbejdere. Men der er behov for flere på holdet på grund af stor tilgang af spændende arbejdsopgaver.

I afdelingen løses følgende opgaver:

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Oprettelse af betalinger
  • Ledelsesrapportering
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere
  • Personalejura/administration
  • Ad hoc opgaver


Vi er på udkig efter yderligere kompetencer til alle opgaverne.

 Herunder er der behov for en medarbejder med omfangsrig praktisk erfaring af nyere dato med bogholderi og rapporteringsopgaver.

Jobbet kan både være på deltid 25-30 timer; men der kan også være mulighed for fuld tid, 37 timer.

Det er meget vigtigt, at du har en robust og varieret erfaring fra bogholderiopgaver i / for forskellige private erhvervsvirksomheder, herunder alle de normalt forekommende afstemnings- og indberetningsopgaver. Det er en fordel, hvis du er hjemmevant i forskellige bogføringsprogrammer. Det er meget vigtigt, at du at vant til at holde et højt arbejdstempo.

For at passe ind i vores team skal man evne at prioritere kunderne højt og sætte en ære i at levere et arbejde af høj kvalitet. Service er nøgleordet – både når det gælder vores kunder og internt i huset.

Du brænder for bogholderiområdet med alle dets interessante faglige udfordringer og du er vant til at have travlt. Selvfølgelig kender du til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel og resultatorienteret.

Du har det fint med at arbejde i et team, hvor stemningen er uhøjtidelig i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur. Selvfølgelig forstår du også selv at disponere din tid og lave et selv­stændigt stykke arbejde. Orden og præcision er også nøgleord, som passer fint på dig.

Vi kan tilbyde en alsidig stilling med attraktiv løn og gode personaleforhold. Vi håber derfor, at du kan se dig selv som en vigtig del af vores organisation, som består af unge, engagerede medarbejdere - og nogle få med lidt grå hår.

Hvis du mener, at dit navn skal stå på vores næste ansættelseskontrakt, så send din ansøgning til bogholder@pkf.dk.

Vi holder samtaler løbende. Ansættelsen ønskes fra vores side igangsat snarest muligt.

Enhver henvendelse behandles hurtigt, seriøst og med fuld diskretion og fortrolighed.