PKF Munkebo Vindelev

PKF Munkebo Vindelev
Ledige stillinger

Home Ledige stillinger Bogholder

Bogholder til erhvervsserviceafdeling

Grundet stor opgavetilgang søger vi en rutineret bogholder, som har lyst og evne til at indgå i erhvervsserviceafdelingen med 3 bogholdere.

De primære arbejdsområder vil være følgende

  • Bogførings- og afstemningsopgaver
  • Ledelsesrapportering
  • Oprettelse af betalinger
  • Lønadministrationsopgaver fra 1 til flere hundrede medarbejdere
  • Momsafstemning/-angivelser
  • Personalejura og administration
  • Øvrige ad-hoc opgaver 

PKF Munkebo Vindelev lægger vægt på

Du har minimum 5 års erfaring som bogholder og er har et godt kendskab til Office-pakken. Du er selvstændig og kommer til at forestå det fulde bogholderi for forskellige typer erhvervsvirksomheder, herunder alle de normalt forekommende afstemnings- og indberetningsopgaver. Det er et ekstra plus, hvis du er hjemmevant i forskellige bogføringsprogrammer og har arbejdet i e-conomic. Du har formentlig en uddannelse inden for bogholderi/regnskab. 

Selvfølgelig er du omhyggelig og selvstændig med dit arbejde – både det udfordrende og det rutineprægede, og så er du vant til i travle situationer at holde hovedet koldt. Du brænder for bogholderiområdet med alle dets interessante faglige udfordringer. Du kender til skarpe deadlines og vigtigheden af at være fleksibel, resultatorienteret og gerne up to date omkring praktisk erfaring af nyere dato med bogholderi og rapporteringsopgaver.

Endvidere er du serviceminded, vedholdende, imødekommende og kan udvise ansvarlighed over for fortrolige informationer og opgaver.

PKF Munkebo Vindelev tilbyder

Hvis du har god energi, interessen og kompetencerne til at gøre en forskel, er det måske dit kommende job. Stillingen er alsidig, og du arbejder i et uformelt og engageret miljø, med attraktive ansættelsesvilkår og gode personaleforhold. Du kan selv vælge, om stillingen er på fuld tid eller på deltid.

PKF Munkebo Vindelev har stor erfaring i alle de traditionelle revisorydelser og har en førende position inden for sit felt. Vi er medlem af PKF Global, et stærkt verdensomspændende revisorsamarbejde, og Revisorgruppen Danmark, landets største og stærkeste sammenslutning af uafhængige revisionsfirmaer.

Vi er centralt placeret i Glostrup tæt på offentlige transportmuligheder. Der er gode og gratis parkeringsforhold og vi er ca. 25 medarbejdere. 

Nærmere oplysninger

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte den eksterne konsulent Thor N. Callesen fra Callesen Consulting på telefon 2128 0596. Send din ansøgning og CV snarest til tnc@callesenconsulting.dk mærket ”Bogholder”. Enhver henvendelse vil naturligvis blive behandlet fortroligt, og vores klient bliver ikke informeret om din identitet uden din forudgående accept. Vi interviewer løbende. Tiltrædelse snarest mulig.

Enhver henvendelse behandles hurtigt, seriøst og med fuld diskretion og fortrolighed.